Rahsia Bisnes 4 Angka Dengan Menulis

Rahsia Bisnes 4 Angka Dengan Menulis


"Nak Tak Kalau Saya Bagi Anda

Tiru Sebijik-Sebijik Cara Saya Buat Duit Dengan Menulis?"


Sebelum tu, biar saya SHARE dengan anda berapa yang saya berjaya hasilkan menerusi teknik ni: 

(P/S: Yang amount tak cantik tu sebab withdraw dari Paypal dan banyak lagi faktor lain macam banyak tu jer yang tinggal dalam akaun klien time nak buat payment etc)
























APA SEBENARNYA YANG SAYA BUAT?

Saya faham mesti anda tertanya-tanya apa sebenarnya yang saya buat kan? 
Saya menjalankan servis penulisan artikel untuk pemilik bisnes atau sesiapa sahaja yang mempunyai website/blog. Jenis artikel pula bergantung kepada klien. 
Macam mana nak buat duit?
  • Saya akan caj sekitar RM20-50 untuk artikel tersebut. Ada juga yang saya caj RM150. Bergantung kepada jenis artikel dan kemampuan klien. 
  • Saya cuma mengambil masa kurang daripada 30 minit untuk setiap artikel dengan cara yang bakal saya ajarkan. Dalam sehari, saya akan target untuk siapkan sebanyak mungkin supaya saya dapat ambil lebih banyak job.
  • Contoh: 1 klien sehari = minimum 5 artikel X RM20 = RM100 sehari = RM3000 sebulan!
  • Bila sampai masanya nanti, anda boleh ajar team penulis anda sendiri. Contoh: Anda ada 5 orang penulis = cari 5 job x 5 artikel x RM30 setiap hari = RM 750. Bayar upah RM20 untuk setiap artikel = anda dapat buat RM250 sehari = RM7500 sebulan!  

Segala cara yang saya gunakan saya akan kongsikan dengan anda dan saya akan bagi anda tiru cara saya 100%!

Saya tahu anda mesti ada soalan ni....


Ada Ke Orang Yang Perlukan Servis Artikel Ni?


Jawapannya? Ada..
Pemilik bisnes atau sesiapa saja yang ada website/blog sangat perlukan artikel. Sebabnya?
  • Diorang nak jadi information centre untuk orang ramai
  • Bila orang ramai rasa diorang ni bagi manfaat, secara tak langsung kepercayaan orang ramai terhadap diorang ni meningkat
  • So, bila sampai masa diorang ni nak promote/jual something, orang ramai takkan ada masalah dah untuk membeli
  • Satu lagi, ada sesetengah pemilik website/blog perlukan artikel yang banyak untuk tarik ramai orang datang supaya diorang dapat buat income dengan strategi buat duit duit dengan blog diorang yang tersendiri (ni ilmu lain).
Satu lagi, saya SERIUS nak tahu..

Anda memang SERIUS...
  • Minat menulis?
  • Tak kisah untuk jadikan menulis sebagai side income anda?
  • Ada impian nak bina kehidupan dan kukuhkan ekonomi dengan menulis?

 Kalau jawapan anda adalah YA untuk kesemua soalan diatas, apa yang bakal saya kongsikan ini memang khas untuk anda!


"APA KATA ANDA BACA FEEDBACK NI?"



" Tak sabar nak ke step seterusnya." ~ Dr. Aslam, Doktor Perubatan



" Right from the start dah tau panduan ni mmg superb" ~ Tuan Nazmier, CikguNaz.com


" Dah berjaya buat 10 artikel" ~ Tuan Eddy Abdullah


" Memang Ohsem!" ~ Tuan Raziel Raphael, Internet Marketer


" Dah dapat 2 job lepas belajar dari panduan ni" ~ Tuan Phrydy A John

" Dah tak blur untuk cari idea." ~ Tuan Nik Mohd Syukrie, Internet Marketer


" Dah tak susah nak tulis content ." ~ Tuan Syahmi Aminuddin, Internet Marketer

" Mantap dah ebook tu." ~ Tuan Iffat Salleh, CikguPemasaran.com

(P/S: Tuan Iffat Salleh merupakan salah seorang affiliate yang promote ebook ni. Sebab tu feedback beliau lain sikit.)


Memperkenalkan...


....Perkongsian 100% cara yang saya gunakan untuk buat duit dengan.


"APA YANG AKAN ANDA BELAJAR?"


MODUL 1: PENGENALAN CONTENT WRITING SERVICE

(Nilai RM 199)

Apa Yang Akan Anda Dapat:

  • Kenali content writer dan bisnes content writing service yang kita pandang sepi tapi mampu berikan pendapatan konsisten 4 angka!

  • Content jenis apa yang paling laris dan mempunyai demand yang sangat tinggi. Anda target content yang betul dan job anda tidak akan putus-putus.

  • 4 Langkah mudah content writing service yang tidak akan makan masa anda tapi mampu memberikan anda pendapatan yang lumayan



MODUL 2: LANGKAH MULAKAN SERVIS CONTENT WRITING

(Nilai RM299)

Apa Yang Akan Anda Dapat:

  • 5 Perkara penting yang perlu anda ada dan adakan dalam diri anda untuk jana income 4 angka dengan menulis

  • Apa yang anda perlu ada untuk close sale dengan klien anda

  • Ketahui tools penting yang diperlukan oleh seorang content writer dan PALING BEST, anda dah ada kesemuanya!


MODUL 3: BRAINSTORM IDEA

(Nilai RM199)

Apa Yang Akan Anda Dapat:

  • Cara paling simple untuk anda dapatkan idea dan anda takkan kekeringan idea dah lepas ni

  • Saya akan kongsikan dengan anda satu teknik untuk anda dapatkan idea tanpa perlu untuk anda pecah kepala nak fikir

  • Keyword.. Rahsia yang ada pada keyword untuk menjadikan orang ramai sanggup untuk bayar mahal bagi mendapatkan servis anda.

  • Saya akan kongsikan dengan anda teknik paling sempoi untuk anda susun idea anda bagi menghasilkan satu penulisan 5 bintang dan mengelakkan anda daripada blur tak tahu nak tulis apa.


MODUL 4: FORMAT PENULISAN 4 ANGKA

(Nilai RM499)

Apa Yang Akan Anda Dapat:

  • Saya akan kongsikan dengan anda 100% cara menulis dan format penulisan yang saya gunakan untuk rank keyword dan artikel saya pada 1st Page Google

  • On-page SEO.. Tahu sikit-sikit dan penulisan anda akan berjaya dapatkan hasil yang sepatutnya.

  • Beza keyword dan long-tail keyword dan yang mana anda harus utamakan


MODUL 5: TEKNIK PROMOTE & MARKETING

(Nilai RM399)

Apa Yang Akan Anda Dapat:

  • Saya promote tanpa keluarkan modal. Nak tahu caranya?

  • Betulkan circle anda supaya apa sahaja yang anda cuba untuk promote akan menghasilkan jualan untuk anda.

  • Saya akan kongsikan cara dan ayat yang saya gunakan sebijik-sebijik kepada anda untuk anda lakukan promosi.


Ada Lagi Ni.. Saya Nak Bagi Bonus Untuk Anda!

Untuk pastikan anda dapat 100% daripada Ebook Rahsia Bisnes 4 Angka Dengan Menulis, saya nak berikan anda 3 BONUS Luarbiasa!




KELEBIHAN BONUS

(Nilai RM299)

  • Saya akan kongsikan dengan anda teknik paling sempoi untuk anda susun idea anda bagi menghasilkan satu penulisan 5 bintang dan mengelakkan anda daripada blur tak tahu nak tulis apa.

  • Follow template yang diberikan dan memang anda takkan ada masalah untuk menulis.

  • Nak menulis dan siapkan kerja anda lebih laju? Nak dapat siapkan kerja lebih banyak dalam masa yang singkat? Tips saya ni sesuai untuk anda.

  • Menulis perlukan gaya dan identiti anda yang tersendiri. Saya akan kongsikan dengan anda cara terbaik yang boleh berikan anda identiti anda.

  • Menulis perlukan gaya dan identiti anda yang tersendiri. Saya akan kongsikan dengan anda cara terbaik yang boleh berikan anda identiti anda.

  • Susah nak fikir ayat untuk lakukan promosi? Saya bagi terus ayat yang saya guna sebijik-sebijik kepada anda.

  • Pelajari cara menulis ayat iklan memukau yang pastinya dapat menarik lebih ramai klien.


Pergh!!! Memang Ajar Sebijik-Sebijik Ke?

Yes. Macam yang saya claim awal-awal tadi, saya akan berikan anda 100% teknik saya untuk anda. Prinsip saya satu jer. Kalau saya nak kongsi, saya tak akan ada rahsia dah dengan anda. Saya tak takut hilang rezeki dan sebagainya sebab saya tahu bila saya berkongsi, rezeki saya akan dimurahkan lagi. Jangan risau. Ok?


DAN... SUPPORT AKAN TURUT DIBERIKAN!!!

Sebelum ni, saya terlupa untuk mention mengenai support. Saya tahu bila anda mencuba dan nak belajar sesuatu, anda pastinya akan ada banyak persoalan yang perlukan jawapan. Jadi, saya akan berikan anda cara untuk berhubung secara terus dengan saya menerusi personal FB. Anda tanya, saya akan cuba untuk jawab sebaik mungkin.


BERAPA "PENGERASNYA"?



Nilai ebook ni adalah sekitar RM 1894. Kalau saya nak caj RM300 pun rasanya tak salah. Sebabnya saya bagi anda 100% cara dan rahsia yang saya gunakan. Tapi, saya tak akan caj sebanyak tu untuk anda sebab saya dah plan untuk bagi diskaun kali ni. Saya paham ramai yang perlukan cara untuk buat duit online. So, saya dah decide untuk diskaun ni, harga akan jadi...


RM 300

RM 250

RM 150


RM 60 SAHAJA!!!


Anda dapatkan panduan ini pada harga RM60 tapi anda berpotensi besar untuk jana pendapatan minimum RM1500 sebulan jika anda follow apa yang saya kongsikan sebijik-sebijik.


Kejap jer anda dah dapat balik modal anda dan jujur saya cakap ilmu ni kalau anda nak cari atau belajar sendiri-sendiri, tak tahu la berapa ribu RM dan berapa tahun masa anda akan ambil. Jangan jadikan harga sebagai alasan sebab anda dah dapat jimatkan masa dan wang anda menerusi panduan ini.


Anda anggap jer panduan ni sebagai pembuka salah satu jalan untuk anda hasilkan pendapatan menerusi servis penulisan anda sendiri. Yang penting anda usaha sehabis baik!


Jangan pandang ia susah sebelum anda cuba sebab berapa ramai dah orang yang rasa senang lepas cuba dan sekarang sedang menikmati kesenangan hidup sebab berani ambil peluang ni.


Saya tahu anda akan buat keputusan yang bijak dengan mendapatkan panduan ini!


Isi borang di bawah dan dapatkan ebook Rahsia Bisnes 4 Angka Dengan Menulis sekarang juga!


P/S : Harga ini hanya untuk 100 terawal sahaja! Harga akan dinaikkan ke RM100 selepas kuota 100 terawal ni penuh. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Rahsia 4 Angka Dengan Menulis
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau